Nutriční hodnoty (Vdolečky z bramborového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 375 kJ / 1 046 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,25 g |
| Tuky | 10,71 g |
| – nasycené | 2,42 g |
| – nenasycené | 5,30 g |
| –– mononenasycené | 3,10 g |
| –– polynenasycené | 2,20 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 110 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 204,50 g |
| – cukry | 79,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 15 dkg 15 dkg vařených brambor | Brambor zimní | 150 g |
| 15 dkg 15 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 7 dkg 7 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 70 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| moučkový cukr na obalení | Cukr bílý |