Nutriční hodnoty (Panenčin cop s bazalkovým bešamelem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 023 kJ / 484 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,30 g |
| Tuky | 24,43 g |
| – nasycené | 15,71 g |
| – nenasycené | 8,11 g |
| –– mononenasycené | 7,25 g |
| –– polynenasycené | 0,86 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 1,73 g |
| Cholesterol | 81 mg |
| Sodík | 202 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 45,01 g |
| – cukry | 26,05 g |
| ––– laktóza | 24,66 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 ks 1 ks vepřové panenky (cca 600 g) | Vepřová panenka | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 svazek 1 svazek bazalky | Bazalka čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| česnekové koření s bylinkami (Kotányi) | Provensálské koření |