Nutriční hodnoty (Jablečno-tvarohový závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 10 233 kJ / 2 446 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 39,16 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,80 g | 
| Tuky | 156,68 g | 
| – nasycené | 69,15 g | 
| – nenasycené | 82,69 g | 
| –– mononenasycené | 30,66 g | 
| –– polynenasycené | 52,03 g | 
| ––– omega 3 | 0,18 g | 
| Vláknina | 16,70 g | 
| Cholesterol | 518 mg | 
| Sodík | 439 mg | 
| Sůl | 0,92 g | 
| Sacharidy | 211,40 g | 
| – cukry | 52,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg listového těsta | Listové těsto | 500 g | 
| 2 2 měkké tvarohy | Tvaroh polotučný | |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g | 
| 2 2 vejce (žloutek+bílek) | Vejce slepičí | 140 g | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| rozinky | Rozinky | |
| oříšky (nebo mandle) | Lískový ořech | |
| cukr moučka (podle chuti) | Cukr bílý | |
| trochu trochu nastrouhané citrónové kůry | Citronová kúra čerstvá |