Nutriční hodnoty (Vepřové maso na mrkvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 3 391 kJ / 811 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,96 g |
| Tuky | 17,34 g |
| – nasycené | 4,16 g |
| – nenasycené | 8,91 g |
| –– mononenasycené | 6,96 g |
| –– polynenasycené | 1,96 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 22,90 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 671 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 42,60 g |
| – cukry | 28,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 500 g 500 g mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| máslo | Máslo kravské |