Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Studená rybízová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie117 kJ /
28 kcal
Bílkoviny2,04 g
– z toho živočišné bílkoviny2,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,90 g
– nasycené0,60 g
– nenasycené0,26 g
–– mononenasycené0,24 g
–– polynenasycené0,02 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 4 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,06 g
Sacharidy2,94 g
– cukry2,94 g
––– laktóza2,94 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 3 hrsti 3 hrsti červeného rybízu Rybíz červený čerstvý
cukr nebo med dle chuti Cukr bílý
60 ml 60 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
voda dle potřeby Voda
na ozdobení máta - meduňka Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.