Nutriční hodnoty (Studená rybízová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 117 kJ / 28 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,90 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 0,26 g |
–– mononenasycené | 0,24 g |
–– polynenasycené | 0,02 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 2,94 g |
– cukry | 2,94 g |
––– laktóza | 2,94 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 3 hrsti 3 hrsti červeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | |
cukr nebo med dle chuti | Cukr bílý | |
60 ml 60 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
voda dle potřeby | Voda | |
na ozdobení máta - meduňka | Máta peprná list čerstvá |