Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 026 kJ / 3 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,54 g |
Tuky | 92,63 g |
Vláknina | 24,52 g |
Cholesterol | 532 mg |
Sodík | 329 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 478,12 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, sypké a zapneme program Koláč (nebo jiný, bez kynutí).
Krok 2: Po umíchání těsta opatrně vytáhneme metličky a necháme upéct. Ke konci programu kontrolujeme propečení vpíchnutím špejle.
Krok 3: Hotovou buchétku necháme ve formě 10-15 minut prochladnout a pak vyklopíme.
Zveřejněno 26. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavá jablečná buchétka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPPB
Moje poznámka
Voňavá jablečná buchétka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPPB
Nejnovější recepty
Cuketový perník
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 14 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 15 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 59 minutami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 10 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 13 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 13 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 14 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 15 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 17 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 17 hodinami
Tématické fráze:
pekárna jablečná,
sladké knedlíky buchétky,
nejlepší buchétka,
dobra buchetka,
voňavá buchta ze strouhaných jablek,
jablecna vonava napln,
jablecna z pekarny,
rohliky s jablečnym octem recept,
buchetpa,
recept na dobrou buchetku,
dobré buchétky,
jableč kynutý,
domácí pekárna jablečná,
vonave rezy,
jablečná pizza recepty
Suroviny:
jablko,
mléko,
vejce,
olej,
cukr,
cukr vanilkový,
skořice,
ořechy strouhané,
meruňky sušené,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva
Komentáře (9)
odík dávám protože jsem chutnala těsto a je to moc dobrý