Nutriční hodnoty (Zasmažená kmínová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 956 kJ / 467 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,66 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,23 g |
| Tuky | 31,87 g |
| – nasycené | 11,07 g |
| – nenasycené | 16,09 g |
| –– mononenasycené | 12,62 g |
| –– polynenasycené | 3,48 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 4,55 g |
| Cholesterol | 532 mg |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 3,17 g |
| Sacharidy | 22,00 g |
| – cukry | 1,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce celého kmínu | Kmín | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| horký vývar (podle potřeby) | Vývar masový | |
| 1 lžička 1 lžička Podravky (nebo Kucharka) | Kořenící směs sypká | 5 g |
| 1 hrst 1 hrst vlasových nudlí | Nudle pšeničné | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| petrželka (nebo zelená cibulková nať) | Petržel nať čerstvá |