Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová kýta s bratislavskou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie2 136 kJ /
510 kcal
Bílkoviny4,56 g
– z toho živočišné bílkoviny1,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,64 g
Tuky45,43 g
– nasycené22,01 g
– nenasycené22,79 g
–– mononenasycené18,18 g
–– polynenasycené4,61 g
––– omega 30,05 g
Vláknina9,30 g
Cholesterol 42 mg
Sodík 37 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy18,57 g
– cukry13,25 g
––– laktóza1,47 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřová kýta (ořech - když si řeknete v masně, tak tam by vám to měli normálně dát, jesti ho mají.) Vepřová kýta
2 2 menší cibule nakrájené najemno Cibule čerstvá 140 g
3 lžíce 3 lžíce sádla Sádlo vepřové 45 g
mrkev nařezaná na klínky Mrkev čerstvá
celer nařezaný na klínky Celer bulva čerstvá
3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 45 g
olej Olej řepkový
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
citron Citrón čerstvý
2 2 větší okurky Okurka salátová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.