Nutriční hodnoty (Bageta s rajčaty a mozzarelou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 596 kJ / 620 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,67 g |
| Tuky | 59,81 g |
| – nasycené | 8,21 g |
| – nenasycené | 51,48 g |
| –– mononenasycené | 44,43 g |
| –– polynenasycené | 7,05 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 5,33 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,18 g |
| – cukry | 9,35 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 bageta (velká) | Bageta pšeničná | |
| 3 3 menší rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| bylinková sůl | Sůl bylinková | |
| pepř | Pepř černý | |
| provensálské koření (bylinky) | Provensálské koření | |
| lístky lístky bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 1/4 hrníčku 1/4 hrníčku olivového oleje | Olej olivový | 62.5 ml |
| 1 sáček 1 sáček nastrouhaná mozzarella | Mozzarella kravská |