Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 404 kJ / 97 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,22 g |
Tuky | 0,55 g |
– nasycené | 0,14 g |
– nenasycené | 0,32 g |
–– mononenasycené | 0,14 g |
–– polynenasycené | 0,18 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,85 g |
– cukry | 9,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 plátky 3 plátky hovězí roštěné (levnější hovězí plátky postačí) | Hovězí roštěnec | |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 střední pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
balkánský sýr | Sýr balkánský (50% t. v s.) |