Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na pórku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie404 kJ /
97 kcal
Bílkoviny3,22 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,22 g
Tuky0,55 g
– nasycené0,14 g
– nenasycené0,32 g
–– mononenasycené0,14 g
–– polynenasycené0,18 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,85 g
– cukry9,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 plátky 3 plátky hovězí roštěné (levnější hovězí plátky postačí) Hovězí roštěnec
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 střední pórek Pórek čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
balkánský sýr Sýr balkánský (50% t. v s.)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.