Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 404 kJ / 97 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,22 g |
| Tuky | 0,55 g |
| – nasycené | 0,14 g |
| – nenasycené | 0,32 g |
| –– mononenasycené | 0,14 g |
| –– polynenasycené | 0,18 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,85 g |
| – cukry | 9,12 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 plátky 3 plátky hovězí roštěné (levnější hovězí plátky postačí) | Hovězí roštěnec | |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 střední pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| balkánský sýr | Sýr balkánský (50% t. v s.) |