Nutriční hodnoty (Žluté fazolky s vepřovými výpečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 676 kJ / 1 357 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 44,50 g |
| – nasycené | 10,80 g |
| – nenasycené | 23,00 g |
| –– mononenasycené | 19,30 g |
| –– polynenasycené | 3,70 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 25,00 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 530 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 16,50 g |
| – cukry | 16,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1000 g |
| sáček sáček tekuté marinády „Pečené maso“ (Albert) | ||
| 0,5 kg 0,5 kg čerstvé žluté fazolky | Fazolky čerstvé | 500 g |
| 1 1 Rama cremefine na vaření | Rostlinná šlehačka | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| cibule | Cibule čerstvá |