Nutriční hodnoty (Bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 957 kJ / 4 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,00 g |
Tuky | 149,17 g |
– nasycené | 15,70 g |
– nenasycené | 122,00 g |
–– mononenasycené | 85,88 g |
–– polynenasycené | 36,12 g |
––– omega 3 | 10,33 g |
Vláknina | 15,90 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 309 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 650,55 g |
– cukry | 272,85 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice (nebo méně) | Cukr bílý | 250 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sezónní čerstvé ovoce | Jahody čerstvé | |
2 lžíce 2 lžíce hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 30 g |
trocha trocha tuku | Margarín | |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |