Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bublanina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 957 kJ /
4 292 kcal
Bílkoviny78,86 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,00 g
Tuky149,17 g
– nasycené15,70 g
– nenasycené122,00 g
–– mononenasycené85,88 g
–– polynenasycené36,12 g
––– omega 310,33 g
Vláknina15,90 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 309 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy650,55 g
– cukry272,85 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice (nebo méně) Cukr bílý 250 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sezónní čerstvé ovoce Jahody čerstvé
2 lžíce 2 lžíce hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 30 g
trocha trocha tuku Margarín
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.