Nutriční hodnoty (Čokoládovo-broskvové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 467 kJ / 7 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,50 g |
Tuky | 462,18 g |
– nasycené | 285,96 g |
– nenasycené | 158,60 g |
–– mononenasycené | 144,15 g |
–– polynenasycené | 14,45 g |
––– omega 3 | 1,78 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 2,06 g |
Sodík | 455 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 618,70 g |
– cukry | 431,10 g |
––– laktóza | 15,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3 3 broskve | Dužina broskve čerstvá | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 lžíci 1 lžíci kakaa | Kakao prášek | 25 g |
tuk | Margarín | |
hrubou mouku | Mouka pšeničná hrubá | |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 1 van. cukr | Cukr vanilkový | |
100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
4 lžíce 4 lžíce smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
1 1 broskev na ozdobení | Dužina broskve čerstvá |