Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kopřivové karbanátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie9 715 kJ /
2 322 kcal
Bílkoviny137,91 g
– z toho živočišné bílkoviny114,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,98 g
Tuky179,73 g
– nasycené54,13 g
– nenasycené90,88 g
–– mononenasycené74,38 g
–– polynenasycené16,50 g
––– omega 30,75 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 579 mg
Sodík 1,90 g
Sůl4,46 g
Sacharidy32,75 g
– cukry14,95 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového bůčku Vepřový bok 500 g
50 g 50 g sojových kostek Sójové maso 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
150 g 150 g nastrouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g
vývar (nebo voda s bujonem podle potřeby) Vývar masový
6-8 hrstí 6-8 hrstí mladých kopřiv Kopřiva dvoudomá listy čerstvé
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
strouhanka Strouhanka pšeničná
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.