Nutriční hodnoty (Kopřivové karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 9 715 kJ / 2 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 114,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,98 g |
Tuky | 179,73 g |
– nasycené | 54,13 g |
– nenasycené | 90,88 g |
–– mononenasycené | 74,38 g |
–– polynenasycené | 16,50 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 579 mg |
Sodík | 1,90 g |
Sůl | 4,46 g |
Sacharidy | 32,75 g |
– cukry | 14,95 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 500 g |
50 g 50 g sojových kostek | Sójové maso | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
150 g 150 g nastrouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
vývar (nebo voda s bujonem podle potřeby) | Vývar masový | |
6-8 hrstí 6-8 hrstí mladých kopřiv | Kopřiva dvoudomá listy čerstvé | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
olej na smažení | Olej řepkový |