Nutriční hodnoty (Pangasius v cuketovém hnízdě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 76 kJ / 18 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
| Tuky | 0,10 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,03 g |
| –– mononenasycené | 0,01 g |
| –– polynenasycené | 0,02 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3,00 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 mražené filety pangasia | Pangas filet | |
| 1 1 mladá zelená cuketa (do průměru 5 cm) | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 žlutá tykev (vypadá jako žlutá cuketa - také malá s měkkou slupkou) | Cuketa čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| šťáva z citronu | Šťáva z citrónu | |
| granulovaný česnek | Česnek sušený | |
| 1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| cherry rajčata | Rajčata cherry | |
| tatarská omáčka na ozdobu (nebo dip) | Tatarská omáčka |