Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené gnocchi se žampiony, kuřecím masem a uzeno-sýrovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie11 836 kJ /
2 829 kcal
Bílkoviny174,21 g
– z toho živočišné bílkoviny111,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,54 g
Tuky72,87 g
– nasycené43,98 g
– nenasycené26,68 g
–– mononenasycené21,63 g
–– polynenasycené5,04 g
––– omega 30,87 g
Vláknina24,84 g
Cholesterol 343 mg
Sodík 5,58 g
Sůl13,82 g
Sacharidy356,63 g
– cukry26,53 g
––– laktóza7,83 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg chlazených gnocchi Noky 1000 g
150-250 g 150-250 g kuřecích prsou Kuře prso 200 g
150-250 g 150-250 g kuřecích stehenních řízků Kuřecí stehenní řízky 200 g
10 10 žampionů Žampion čerstvý
1 1 brokolice Brokolice čerstvá 500 g
sůl Sůl mořská
1 špetka 1 špetka bílého mletého pepře Pepř bílý mletý
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
1 lžička 1 lžička koření na kuřecí maso Grilovací koření
2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje Olej řepkový 27.5 ml
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
100 ml 100 ml smetany ke šlehání 31-33 % Smetana kravská sladká 30% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
100 g 100 g uzeného sýru Eidam 30% t. v s. uzený 100 g
50 g 50 g eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky provensálského koření Provensálské koření 1.25 g
nať z jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.