Nutriční hodnoty (Lehký maďarský guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 2 827 kJ / 676 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,64 g |
| Tuky | 16,45 g |
| – nasycené | 4,02 g |
| – nenasycené | 8,27 g |
| –– mononenasycené | 6,86 g |
| –– polynenasycené | 1,41 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 12,32 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 277 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 21,00 g |
| – cukry | 8,96 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 bujon hovězí | Bujón hovězí | |
| 1 1 čerstvá zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| gulášové koření | Koření Argentina | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |