Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cizrnové placičky

Hodnocení receptu je 4,8 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 2. 2014 12:20

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Měl to původně být takový pokus o falafel, ale nemám všechno potřebné koření a hlavně se mi to nechtělo obalovat a máchat v oleji na pánvi. Ta troška strouhanky měla pomoct směs udržet pohromadě, ale nakonec to byla asi právě ta strouhanka, která udělala placičky krásně křupavé. Poprvé jsem to snědla jen tak, podruhé jsem placky vzala s sebou na grilovačku i s jogurtovo-česnekovým dipem a kamarádům chutnalo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pája

29. 6. 2015 13:46

Placky jsem dělala. Dala jsem všechny ingredience až na strouhanku a dodala jsem kroupy. Směs je potřeba docela dost okořenit, jinak bude ve finále mdlá. Pekla jsem placky asi 20min na 190° a pak na nich nechala rozpustit kousky másla, dopekla dalších 5min pod grilem. Dobře udělané, zlatavé a hrozně syté.
s br kaší a rajčaty :yes:

Romario

31. 1. 2015 17:44

zkusila jsem tento receptík:-). Nechtělo se mi dělat placičky, tak jsem udělala velkou placku na plech. Cizrnu jsem nechala celou, strouhanka nebyla potřeba. Doporučuji k vyzkoušení, jsou výborné:-p. Dovolím si přidat fotku a další bod:yes:.

tejaja tejaja

6. 4. 2014 07:24

Šikovné placičky ;-):yes:

Reny2

28. 2. 2014 15:37

zajimave slozeni....urcite vyzkousim....cizrnu muzu,tak mi stopro bude cutnat....jeste ze to je pecene a ne smazene :yes::-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 2. 2014 12:34

Recept se mo moc líbí a hotové placičky ještě víc;-):-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: cizrnove placicky cizrnove placky cizrnové placičky recept placičky z cizrny recept na cizrnové placky placky z cizrny cizrnové těstíčko cizrna recepty cizrna placičky cizrna placky cizrnové rizoto cizrnove recepty cizrnové placky v troubě recept na cizrnové placičky cizrnové placky recept cizrna recepty placicky pečené cizrnové placičky cizrnové placičky cizrnova placka cizrna v receptech placky

Suroviny: cizrna, vejce, petrželka, vločky ovesné jemné, strouhanka, česnek, kmín drcený, sůl, pepř, chilli paprika čerstvá

TopRecepty.cz

Cizrnové placičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Bp5X