Nutriční hodnoty (Zapékaná brokolice s Vegeťákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 432 kJ / 820 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,86 g |
| Tuky | 35,76 g |
| – nasycené | 7,49 g |
| – nenasycené | 20,47 g |
| –– mononenasycené | 14,96 g |
| –– polynenasycené | 5,52 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 35,00 g |
| Cholesterol | 783 mg |
| Sodík | 766 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 54,10 g |
| – cukry | 22,50 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| brambory | Brambor zimní | |
| 500 g 500 g brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| pálivá paprika | Paprika pálivá | |
| 3 3 sojové párky Vegeťák | Párek veganský | |
| bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |