Nutriční hodnoty (Tykev s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 472 kJ / 352 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 10,76 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,76 g | 
| Tuky | 1,94 g | 
| – nasycené | 0,91 g | 
| – nenasycené | 0,43 g | 
| –– mononenasycené | 0,30 g | 
| –– polynenasycené | 0,14 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 32,40 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 19 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 60,60 g | 
| – cukry | 24,40 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 800 g 800 g tykev - tekvica, biely alebo zelený podlhovastý plod | Dýně čerstvá | 800 g | 
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| olej | Olej řepkový | |
| soľ | Sůl mořská | |
| 3 - 4 3 - 4 paradajky | ||
| petržlenová vňať | Petržel nať čerstvá | |
| (kto používa -trošku vegety a pod.) | Kořenící směs sypká | 
 
	