Nutriční hodnoty (Odlehčený jogurtovo-jahodový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 520 kJ / 1 558 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 53,65 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,25 g | 
| Tuky | 65,30 g | 
| – nasycené | 13,30 g | 
| – nenasycené | 39,68 g | 
| –– mononenasycené | 29,46 g | 
| –– polynenasycené | 10,22 g | 
| ––– omega 3 | 1,99 g | 
| Vláknina | 7,00 g | 
| Cholesterol | 1,30 g | 
| Sodík | 650 mg | 
| Sůl | 2,25 g | 
| Sacharidy | 185,50 g | 
| – cukry | 128,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g | 
| 5 lžic 5 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g | 
| 5 lžic 5 lžic moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce prášku do pečiva | Kypřící prášek | 15 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g | 
| 1 1 velký jahodový jogurt | Jogurt kravský ovocný 3,5% | |
| 1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
| 1 1 želatinový ztužovač Dr.Oetkra | Ztužovač želatinový | |
| 2 2 cukrářská želatina | Želatina vepřová | |
| jahody | Jahody čerstvé | |
| vanilka | Vanilkové lusky | 
 
	