Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová kýta na žampionech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 553 kJ /
1 327 kcal
Bílkoviny224,98 g
– z toho živočišné bílkoviny210,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,98 g
Tuky33,17 g
– nasycené8,66 g
– nenasycené16,36 g
–– mononenasycené13,63 g
–– polynenasycené2,73 g
––– omega 30,10 g
Vláknina24,20 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 566 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy21,30 g
– cukry8,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové kýty Vepřová kýta 1000 g
500 g 500 g čerstvých žampionů Žampion čerstvý 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
tekutá marináda na pečená masa (podle potřeby) Vepřová plec
tmavá jíška (dle potřeby) Jíška tmavá instantní
vývar (nebo voda a bujón) Vývar masový
2 lžičky 2 lžičky citronové šťávy Šťáva z citrónu 10 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
olej na restování Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.