Nutriční hodnoty (Broskvový koláč z křehkého těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 178 kJ / 3 389 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,66 g |
| Tuky | 126,86 g |
| – nasycené | 31,16 g |
| – nenasycené | 83,89 g |
| –– mononenasycené | 56,85 g |
| –– polynenasycené | 27,04 g |
| ––– omega 3 | 1,91 g |
| Vláknina | 10,90 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 704 mg |
| Sůl | 2,25 g |
| Sacharidy | 481,90 g |
| – cukry | 195,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 150 g 150 g Hery | Margarín | 150 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 zarovnaná kávová lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 2 zakysané smetany (400-500g) | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 50 g 50 g dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 50 g |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 1 1 broskvový kompot | Broskev zavařená | |
| mleté mandle nebo ořechy | Mandle loupané mleté |