Nutriční hodnoty (Fazolkový pekáček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 009 kJ / 958 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,00 g |
Tuky | 17,36 g |
– nasycené | 4,16 g |
– nenasycené | 9,96 g |
–– mononenasycené | 7,04 g |
–– polynenasycené | 2,92 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 59,60 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 284 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 68,40 g |
– cukry | 29,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g fazolky | Fazolky čerstvé | 800 g |
400 g 400 g mleté bravčové mäso | Vepřová kýta | 400 g |
olej | Olej řepkový | |
1 1 cibuľa | Cibule čerstvá | |
2 2 strúčiky cesnaku | Česnek čerstvý | 140 g |
petržlenová vňať | Petržel nať čerstvá | |
soľ | Sůl mořská | |
4 4 paradajky | ||
400 ml 400 ml kyslá smotana | ||
2 2 vajcia |