Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolkový pekáček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 009 kJ /
958 kcal
Bílkoviny110,00 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,00 g
Tuky17,36 g
– nasycené4,16 g
– nenasycené9,96 g
–– mononenasycené7,04 g
–– polynenasycené2,92 g
––– omega 30,04 g
Vláknina59,60 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 284 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy68,40 g
– cukry29,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g fazolky Fazolky čerstvé 800 g
400 g 400 g mleté bravčové mäso Vepřová kýta 400 g
olej Olej řepkový
1 1 cibuľa Cibule čerstvá
2 2 strúčiky cesnaku Česnek čerstvý 140 g
petržlenová vňať Petržel nať čerstvá
soľ Sůl mořská
4 4 paradajky
400 ml 400 ml kyslá smotana
2 2 vajcia

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.