Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramboračka Pětipeské babičky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 313 kJ /
314 kcal
Bílkoviny12,24 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,24 g
Tuky0,74 g
– nasycené0,12 g
– nenasycené0,36 g
–– mononenasycené0,09 g
–– polynenasycené0,27 g
––– omega 30,02 g
Vláknina17,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 100 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy57,00 g
– cukry13,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 středně velké brambory Brambor zimní 200 g
1 1 menší kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
3 lžíce 3 lžíce čerstvého hrášku Hrášek zelený 45 g
1 list 1 list kapusty Kapusta hlávková čerstvá
5 5 lesních hub (klouzků) Hřib čerstvý
kousek kousek květáku Květák čerstvý
2 2 kávové lžičky mletého kmínu Kmín mletý
snítku snítku libečku Libeček čerstvý
3 stroužky 3 stroužky česneku (prolisovat nebo utřít) Česnek čerstvý 21 g
trochu trochu čerstvé majoránky Majoránka čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
do polévky vyvařit kůži z domácí uzené slaniny Špek
sekaná pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.