Nutriční hodnoty (Bramboračka Pětipeské babičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 313 kJ / 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,24 g |
Tuky | 0,74 g |
– nasycené | 0,12 g |
– nenasycené | 0,36 g |
–– mononenasycené | 0,09 g |
–– polynenasycené | 0,27 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 17,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 57,00 g |
– cukry | 13,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 středně velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
1 1 menší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
3 lžíce 3 lžíce čerstvého hrášku | Hrášek zelený | 45 g |
1 list 1 list kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
5 5 lesních hub (klouzků) | Hřib čerstvý | |
kousek kousek květáku | Květák čerstvý | |
2 2 kávové lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | |
snítku snítku libečku | Libeček čerstvý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku (prolisovat nebo utřít) | Česnek čerstvý | 21 g |
trochu trochu čerstvé majoránky | Majoránka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
do polévky vyvařit kůži z domácí uzené slaniny | Špek | |
sekaná pažitka | Pažitka čerstvá |