Nutriční hodnoty (Dušené vepřové s paprikou, žampiony a pestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 555 kJ / 1 089 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,53 g |
| Tuky | 28,17 g |
| – nasycené | 5,66 g |
| – nenasycené | 15,55 g |
| –– mononenasycené | 10,90 g |
| –– polynenasycené | 4,64 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 15,35 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 489 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 24,30 g |
| – cukry | 14,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 gr 500 gr vepřové plece (kýta, krček) | Vepřová plec | 500 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| koření Zlaté kuře | Grilovací koření | |
| 1 dcl 1 dcl Metaxy | Brandy | 100 ml |
| 200 g 200 g žampionu | Žampion čerstvý | 200 g |
| 1 1 vetší červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| troška Solamylu | Bramborový škrob | |
| voda nebo bujon na podlití | Voda | |
| 1 PL 1 PL Pesto ala Genovese | Pesto bazalkové | 15 g |