Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelánky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 5. 2009 21:51

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota12 954 kJ / 3 096 kcal
Bílkoviny71,73 g
Tuky202,96 g
Vláknina10,35 g
Cholesterol439 mg
Sodík3 733 mg
Sůl9,21 g
Sacharidy240,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zelánky můžeme jíst jak teplé tak podávat při posezení s přáteli k vínku a pivku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

chumchalka@seznam.cz

4. 5. 2013 23:29

Smíšek:Souhlasím, mě se také povedly, vypadaly přesně jako ty na fotce. Já použila 0,5 kg kysaného zelí a přidala cibulku a bylo to božské. Byužel už jen bylo!!!:-)

Smíšek

5. 10. 2011 20:44

jsou výborný :yes::yes::yes::yes: teda byly výborný :-D už jsou totiž fuč :yes:

Smíšek

5. 10. 2011 15:11

vypadá to skvěle:yes: jdu na to :-) jsem zvědavá :-)) sice náplň bude z hlávkového zelí, ale to bude taky dobrý ;-)

teniska

17. 9. 2011 13:01

Něco pro mého tátu;-) upekla jsem a táta si ještě stěžoval, že je toho málo:-D super;-) +24:yes:

Papunka

23. 11. 2009 01:04

Jedním slovem krása :yes:

Patricie

16. 10. 2009 21:58

Hani, proč je ten recept zařazen do studené kuchyně?
Jinak je pěkný, posílám bod.:yes::-D

Iljusa

16. 10. 2009 21:38

Jen se po nich zaprášilo.

Hanulka21

13. 9. 2009 12:31

Ivano, u nás se droždí prodává balené v kostičkác 42g a volné už se pomalu nesežene, tak kostička je pro nás známá už jako míra a mléka kolik??? snad jsi dělala někdy kymuté těsto na buchty či knedlíky..záleží i na typu mouky a velikosti vejce kolik toho pojme a někdo dělá těsto tužší a někdo řídší jak kdo má rád..stačí se podívat do jakékoliv kuchařky kde popisují kynuté těsto...:-?:-*

ivana

8. 9. 2009 09:56

je to bohuzel psano jen pro ty co ziji v cz nas co jsme venku a obcas si taky chceme neco zdomoviny uklohnit vzdy rozcili pojmy jako mleko?!?,kostecka? sklenice!a hadej kolik gramu ,litru to asi je.zvlast pro zacinajiciho jako jsem ja. :-/

Věrka.

19. 8. 2009 18:55

Jejda, to bych si teď hned jeden dala, ty jsou moc dobrý.

Hanulka21

4. 8. 2009 12:52

jsem ráda, že chutnalo a vydrží , když se nesní i 3 dny měkké, tak se dají na nějaké posezení upéci dopředu a není pak vše na poslední chvíli...

Iljusa

4. 8. 2009 12:33

Bezvadný receptík - ozkoušeno, upečeno, mouku jsem míchala se špaldovou, sypala slunečnicí - pečeno z 1,5 dávky :-p:yes:+ bodík

Jaruna18

15. 7. 2009 08:06

Bezva recept a hezké fotky.Hanulko jsi šikulka.Dávám boďana a čauky.:yes::-)):-D

Hanulka21

17. 5. 2009 21:43

zelí je jedno jaké,když nakládám zelí a mám čerstvě nakrouhané tak použiji a podusím a nakyselím syrové a kdo má rád kyselejší tak může kysané...a mléko podle toho kdo má rád tuhé těsto, já radši dělám řídké, sice mi "teče" mezi prsty a špatněji se zabaluje, ale je to měkkčí a když jich dělám více tak i 3 den jsou měkké. Jak je kdo zvyklý, jako na buchty...

JanaDorazinova

17. 5. 2009 17:08

Hanuli, jen bych se zeptala, jestli to nevadí, kolik toho mléka? Hrnek? Díky!!!:-)A ještě snad, to zelí pouze sterilované, nebo může být i kyselé?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kolik je dkg gramů kolik je 20dkg kolik je 50dkg 20 dkg je kolik gramů 50dkg 20 dkg na gramy kolik je 20dkg gramu kolik je 15dkg gramů kolik je 50 dkg kolik má dkg gramů 25 dkg na gramy 30 dkg kolik je gramů kolik je 50dkg gramů kolik je 50 gramu 20 dkg na g mail tso.sk loc:cz kolik je 15dkg kolik je 30 dkg kolik je 20 dkg 50dkg kolik je to gramu

Suroviny: mouka hladká, droždí sušené, sůl, mléko, olej, vejce, zelí sterilované, špek, uzenina, pepř, mouka

TopRecepty.cz

Zelánky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1j7j