Nutriční hodnoty (Pangacius s houbovou omáčkou, blanšírovaný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 605 kJ / 145 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,55 g |
| Tuky | 0,57 g |
| – nasycené | 0,16 g |
| – nenasycené | 0,31 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,25 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 13,72 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 112 mg |
| Sůl | 0,29 g |
| Sacharidy | 25,20 g |
| – cukry | 12,36 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 filety Pangacia | Pangas filet | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| omáčka Tamari | Sójová omáčka Tamari | |
| směs hub v octě (malá sklenička) | Hřib čerstvý | |
| beztukový bujon Just (malá lžička) | Bujón hovězí | |
| šálek šálek vody | Voda | |
| 2 lžičky 2 lžičky sušené sojové mléko | Nápoj sójový sušený | |
| Gustin | Škrob kukuřičný | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/2 1/2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 90 g |
| 2 2 mrkev | Mrkev čerstvá | 100 g |
| zavařená červená řepa (malý šálek šálek a šťáva) | Červená řepa čerstvá | |
| polentový knedlík |