Nutriční hodnoty (Přesnídávkový moučník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 478 kJ / 5 134 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,66 g |
| Tuky | 237,30 g |
| – nasycené | 26,44 g |
| – nenasycené | 194,30 g |
| –– mononenasycené | 137,90 g |
| –– polynenasycené | 56,40 g |
| ––– omega 3 | 16,52 g |
| Vláknina | 17,90 g |
| Cholesterol | 801 mg |
| Sodík | 3,77 g |
| Sůl | 1,03 g |
| Sacharidy | 656,20 g |
| – cukry | 328,10 g |
| ––– laktóza | 19,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 tyčinka Margot (90 g) | Čokoládová tyčinka | |
| 3 3 přesnídávky (po 190 g) | Banánové pyré | |
| 200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 300 g 300 g cukru moučky | Cukr bílý | 300 g |
| 400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 lžička 1 lžička sody | Jedlá soda | 12 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
| marmeláda na potření | Marmeláda jahodová | |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| 1 1 želatina | Želatina vepřová |