Nutriční hodnoty (Domácí kečup bez rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 24 520 kJ / 5 861 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,38 g |
| Tuky | 12,11 g |
| – nasycené | 3,74 g |
| – nenasycené | 6,02 g |
| –– mononenasycené | 1,39 g |
| –– polynenasycené | 4,63 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 136,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 61,40 g |
| Sůl | 153,00 g |
| Sacharidy | 1 343,43 g |
| – cukry | 1 263,12 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg mrkve | Mrkev čerstvá | 1000 g |
| 1,75 l 1,75 l vody | Voda | 1750 ml |
| 1-3 1-3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 1 kg 1 kg cukru krupice | Cukr bílý | 1000 g |
| 4 plechovky 4 plechovky rajčatového protlaku (280 g) | Protlak rajčatový | |
| 150 g 150 g soli | Sůl mořská | 150 g |
| 1/2 l 1/2 l octa | Ocet lihový | 500 ml |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička mletého pepře | Pepř černý mletý | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička mletého nového koření | Nové koření mleté | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
| 1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 1 drcený hřebíček | Hřebíček |