Nutriční hodnoty (Vaječné karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 444 kJ / 584 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,28 g |
| Tuky | 39,57 g |
| – nasycené | 9,26 g |
| – nenasycené | 18,96 g |
| –– mononenasycené | 15,03 g |
| –– polynenasycené | 3,93 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 563 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 11,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce vařená | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 vejce syrové | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 houska | Houska pšeničná | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| hrst hrst sekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
| olej na smažení | Olej řepkový |