Nutriční hodnoty (Pečená kuřecí stehna na víně se smaženou rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 488 kJ / 1 551 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,01 g |
| Tuky | 19,05 g |
| – nasycené | 4,64 g |
| – nenasycené | 8,78 g |
| –– mononenasycené | 6,58 g |
| –– polynenasycené | 2,20 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 7,25 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 3,43 g |
| Sůl | 8,50 g |
| Sacharidy | 288,08 g |
| – cukry | 88,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna (nejlépe s kůží) | Kuře stehno s kůží | |
| 100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 100 ml 100 ml medu | Med nepasterovaný | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička chilli | Chilli paprička sušená | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička mletého hořčičného semínka | Hořčice žlutá semena | 5 g |
| 2 sáčky 2 sáčky rýže | Rýže bílá | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| kukuřice | Kukuřice sterilovaná |