Nutriční hodnoty (Polévka z pravých hříbků)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 163 kJ / 39 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g | 
| Tuky | 0,05 g | 
| – nasycené | 0,00 g | 
| – nenasycené | 0,00 g | 
| –– mononenasycené | 0,00 g | 
| –– polynenasycené | 0,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,01 g | 
| Vláknina | 1,10 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 3 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 8,10 g | 
| – cukry | 0,50 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| oříšek oříšek másla | Máslo kravské | |
| 2 2 polévkové lžíce hladké mouky na jíšku | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 2 velké hrsti očištěných nakrájených pravých hříbků | Hřib čerstvý | |
| 1 1 velká brambora | Brambor zimní | 50 g | 
| 1 1 masox | Bujón hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | 
 
	