Nutriční hodnoty (Lilek s vepřovým masem, hříbky a oreganem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 280 kJ / 784 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,72 g |
| Tuky | 38,29 g |
| – nasycené | 21,65 g |
| – nenasycené | 13,22 g |
| –– mononenasycené | 11,62 g |
| –– polynenasycené | 1,60 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 263 mg |
| Sodík | 737 mg |
| Sůl | 1,75 g |
| Sacharidy | 16,40 g |
| – cukry | 11,10 g |
| ––– laktóza | 3,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední lilek | Lilek čerstvý | |
| 250 g 250 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 250 g |
| 4-5 4-5 hřibků | Hřib čerstvý | |
| 100 ml 100 ml červeného suchého vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce tomatového pyré | Pyré z červených rajčat | 60 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g strouhané goudy (nebo jiného tvrdého sýra) | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| hrst lístků lístků čerstvého oregána | Oregano čerstvé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |