Nutriční hodnoty (Buchta na plech, výborná)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 711 kJ / 5 189 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 142,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 85,29 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,75 g |
| Tuky | 184,31 g |
| – nasycené | 33,96 g |
| – nenasycené | 134,30 g |
| –– mononenasycené | 96,40 g |
| –– polynenasycené | 37,90 g |
| ––– omega 3 | 10,45 g |
| Vláknina | 23,25 g |
| Cholesterol | 865 mg |
| Sodík | 562 mg |
| Sůl | 1,16 g |
| Sacharidy | 728,98 g |
| – cukry | 359,88 g |
| ––– laktóza | 24,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce holandského kakaa | Kakao prášek | 37.5 g |
| 500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 70-80 g 70-80 g cukru krystal | Cukr bílý | 75 g |
| tuk na vymazání | Margarín | |
| polohrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná polohrubá |