Nutriční hodnoty (Sýr Feta s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 162 kJ / 756 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
| Tuky | 72,49 g |
| – nasycené | 20,19 g |
| – nenasycené | 51,73 g |
| –– mononenasycené | 44,59 g |
| –– polynenasycené | 7,15 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 1,92 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 2,01 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 8,81 g |
| – cukry | 7,50 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 100 g 100 g sýra Feta (nebo balkánského typu) | Sýr feta | 100 g |
| 3 3 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
| 5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
| oregano | Oregano sušené |