Nutriční hodnoty (Vepřovy bůček plněný žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 397 kJ / 1 768 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 79,67 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,17 g | 
| Tuky | 149,22 g | 
| – nasycené | 39,04 g | 
| – nenasycené | 78,48 g | 
| –– mononenasycené | 63,90 g | 
| –– polynenasycené | 14,59 g | 
| ––– omega 3 | 0,66 g | 
| Vláknina | 12,46 g | 
| Cholesterol | 230 mg | 
| Sodík | 317 mg | 
| Sůl | 0,50 g | 
| Sacharidy | 22,30 g | 
| – cukry | 6,18 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g libovějšího bůčku | Vepřový bok | 500 g | 
| 2-4 listy 2-4 listy hlávkoveho zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 150 g 150 g dušených žampionů | Žampion čerstvý | 150 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| 300 ml 300 ml vody | Voda | 300 ml | 
| 1 lžice 1 lžice hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g | 
| sekaná petrželka | Petržel nať čerstvá |