Nutriční hodnoty (Ražničí z nilského okouna v brusinkovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 067 kJ / 255 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 3,00 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 2,40 g |
| –– mononenasycené | 1,50 g |
| –– polynenasycené | 0,90 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 144 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g filet Nilského okouna | Okoun filet | 300 g |
| olej | Olej řepkový | |
| brusinkový kompot | Brusinky zavařené | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| hrubá mořská sůl | Sůl mořská | |
| vejce | Vejce slepičí |