Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kulajda jihočeská

Smetanová polévka plná hub, pocházející z jižních Čech, to je kulajda, jejíž typickou chuť utváří kopr. Připravit ji můžete jak z čerstvých, tak i ze sušených hub a vychutnat si ji tak můžete v průběhu celého roku.

Hodnocení receptu je 4,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 45 min

85 min (40 min příprava + 45 min tepelná úprava)

5. 9. 2020 18:28

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 935 kJ / 463 kcal
Bílkoviny11,52 g
Tuky23,64 g
Vláknina7,01 g
Cholesterol 68 mg
Sodík 801 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy47,41 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Elivet

21. 10. 2022 20:59

Moc dobrá polévka, doporučuji :-) a děkuji za inspiraci :-) :-K

Petra Dvor. Petra Dvor.

11. 6. 2022 17:15

Kulajdu máme moc rádi <3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: houby sušené, brambory, voda, bujón zeleninový, smetana zakysaná, kmín drcený, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, kopr čerstvý, vejce, cukr, ocet

TopRecepty.cz

Kulajda jihočeská

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5NNB