Nutriční hodnoty (Tvarohová bábovka II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 038 kJ / 3 833 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 70,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
| Tuky | 201,80 g |
| – nasycené | 54,10 g |
| – nenasycené | 132,00 g |
| –– mononenasycené | 92,25 g |
| –– polynenasycené | 39,75 g |
| ––– omega 3 | 2,69 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 1,34 g |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,96 g |
| Sacharidy | 404,60 g |
| – cukry | 214,00 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g Hery nebo másla | Margarín | 250 g |
| 200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 250 g 250 g polotučného tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |