Nutriční hodnoty (Letní bramboračka s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 217 kJ / 1 008 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,41 g |
| Tuky | 53,66 g |
| – nasycené | 27,74 g |
| – nenasycené | 25,23 g |
| –– mononenasycené | 15,38 g |
| –– polynenasycené | 9,84 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 10,46 g |
| Cholesterol | 258 mg |
| Sodík | 2,86 g |
| Sůl | 6,60 g |
| Sacharidy | 72,00 g |
| – cukry | 8,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 lžíce 2 lžíce sádla (nebo oleje) | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky (příp. i pálivé) | Paprika červená sušená | 1 g |
| 5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 1-2 nožičky 1-2 nožičky dobré uzené klobásy | Klobása | 330 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 1/2 čerstvé zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 celerový list | Celer řapíkatý | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |