Nutriční hodnoty (Letní bramboračka s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 217 kJ / 1 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,41 g |
Tuky | 53,66 g |
– nasycené | 27,74 g |
– nenasycené | 25,23 g |
–– mononenasycené | 15,38 g |
–– polynenasycené | 9,84 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 10,46 g |
Cholesterol | 258 mg |
Sodík | 2,86 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 72,00 g |
– cukry | 8,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce sádla (nebo oleje) | Sádlo vepřové | 30 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky (příp. i pálivé) | Paprika červená sušená | 1 g |
5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
1-2 nožičky 1-2 nožičky dobré uzené klobásy | Klobása | 330 g |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 1/2 čerstvé zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 celerový list | Celer řapíkatý | |
libeček | Libeček čerstvý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá |