Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní bramboračka s klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 217 kJ /
1 008 kcal
Bílkoviny55,21 g
– z toho živočišné bílkoviny46,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,41 g
Tuky53,66 g
– nasycené27,74 g
– nenasycené25,23 g
–– mononenasycené15,38 g
–– polynenasycené9,84 g
––– omega 30,11 g
Vláknina10,46 g
Cholesterol 258 mg
Sodík 2,86 g
Sůl6,60 g
Sacharidy72,00 g
– cukry8,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce sádla (nebo oleje) Sádlo vepřové 30 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky (příp. i pálivé) Paprika červená sušená 1 g
5 5 brambor Brambor zimní 250 g
1-2 nožičky 1-2 nožičky dobré uzené klobásy Klobása 330 g
sůl Sůl mořská
1/2 1/2 čerstvé zelené papriky Paprika zelená čerstvá
1 1 celerový list Celer řapíkatý
libeček Libeček čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.