Nutriční hodnoty (Fazolková polévka s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 275 kJ / 305 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,28 g |
| Tuky | 22,57 g |
| – nasycené | 1,63 g |
| – nenasycené | 19,88 g |
| –– mononenasycené | 13,93 g |
| –– polynenasycené | 5,95 g |
| ––– omega 3 | 1,82 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 20,90 g |
| – cukry | 5,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 malá cibule - kostky | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 2 - 3 hrsti 2 - 3 hrsti nakrájených fazolkových lusků | Fazolky čerstvé | |
| 5-6 5-6 rajčat- spařit, oloupat, posekat | ||
| 1 1 celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| špetka špetka pepře | Pepř černý | |
| voda | Voda |