Nutriční hodnoty (Polévka z červené řepy s ačokčou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 288 kJ / 308 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 12,17 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,17 g | 
| Tuky | 0,58 g | 
| – nasycené | 1,51 g | 
| – nenasycené | 1,51 g | 
| –– mononenasycené | 1,50 g | 
| –– polynenasycené | 0,01 g | 
| ––– omega 3 | 0,01 g | 
| Vláknina | 16,68 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 45 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 55,55 g | 
| – cukry | 21,14 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 menší červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g | 
| 1 1 rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| 1 konzerva 1 konzerva fazolí v nálevu | Fazole bílé | |
| 5-10 lusků 5-10 lusků ačokči | Ačokča čerstvá | 750 g | 
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g | 
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| nové koření | Nové koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g | 
| 1 1 polévková lžíce hub (hrstka) | Hřib čerstvý |