Nutriční hodnoty (Polévka z červené řepy s ačokčou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 288 kJ / 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,17 g |
Tuky | 0,58 g |
– nasycené | 1,51 g |
– nenasycené | 1,51 g |
–– mononenasycené | 1,50 g |
–– polynenasycené | 0,01 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 55,55 g |
– cukry | 21,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 1 rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
1 konzerva 1 konzerva fazolí v nálevu | Fazole bílé | |
5-10 lusků 5-10 lusků ačokči | Ačokča čerstvá | 750 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření | |
sůl | Sůl mořská | |
celý pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
1 1 polévková lžíce hub (hrstka) | Hřib čerstvý |