Nutriční hodnoty (Vepřové soté v tomatové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 689 kJ / 1 360 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 133,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 125,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,27 g |
| Tuky | 56,31 g |
| – nasycené | 29,00 g |
| – nenasycené | 22,12 g |
| –– mononenasycené | 13,12 g |
| –– polynenasycené | 9,00 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 20,84 g |
| Cholesterol | 245 mg |
| Sodík | 6,16 g |
| Sůl | 15,99 g |
| Sacharidy | 73,72 g |
| – cukry | 32,38 g |
| ––– laktóza | 4,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky pepře | Pepř černý | 1.25 g |
| 4 4 cibule (opravdu čtyři) | Cibule čerstvá | 280 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1/8 l 1/8 l smetany (125 ml) | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
| 1/8 l 1/8 l bujónu nebo masového vývaru (z masoxu) | Bujón hovězí | 125 g |
| 3 lžíce 3 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |