Nutriční hodnoty (Rýže s tatarkou a kuřecí směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 782 kJ / 1 143 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,54 g |
| Tuky | 23,89 g |
| – nasycené | 2,27 g |
| – nenasycené | 20,11 g |
| –– mononenasycené | 14,12 g |
| –– polynenasycené | 5,98 g |
| ––– omega 3 | 1,83 g |
| Vláknina | 6,93 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5,54 g |
| Sůl | 13,28 g |
| Sacharidy | 208,55 g |
| – cukry | 12,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí řízky | Kuře prso | |
| 2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce omáčky Steak barbecue | Barbeque omáčka | |
| 1 lžíce 1 lžíce grilovací koření (Kuře gril) | Grilovací koření | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| hrst hrst mražené zeleninové směsi (s kukuřicí) | Mrkev mražená | |
| 1 hrnek 1 hrnek rýže | Rýže bílá | 250 g |
| 2 hrnky 2 hrnky vody | Voda | 500 ml |
| hřebíček | Hřebíček | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| tatarka | Tatarská omáčka | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |