Nutriční hodnoty (Rýže s tatarkou a kuřecí směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 782 kJ / 1 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,54 g |
Tuky | 23,89 g |
– nasycené | 2,27 g |
– nenasycené | 20,11 g |
–– mononenasycené | 14,12 g |
–– polynenasycené | 5,98 g |
––– omega 3 | 1,83 g |
Vláknina | 6,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,54 g |
Sůl | 13,28 g |
Sacharidy | 208,55 g |
– cukry | 12,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí řízky | Kuře prso | |
2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce omáčky Steak barbecue | Barbeque omáčka | |
1 lžíce 1 lžíce grilovací koření (Kuře gril) | Grilovací koření | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
hrst hrst mražené zeleninové směsi (s kukuřicí) | Mrkev mražená | |
1 hrnek 1 hrnek rýže | Rýže bílá | 250 g |
2 hrnky 2 hrnky vody | Voda | 500 ml |
hřebíček | Hřebíček | |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
tatarka | Tatarská omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |