Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka čtyřsurovinová (zelenina,droždí,ovesné vločky,houby))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie545 kJ /
130 kcal
Bílkoviny11,69 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,69 g
Tuky0,88 g
– nasycené0,41 g
– nenasycené0,41 g
–– mononenasycené0,22 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy15,12 g
– cukry5,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 sáček 1 sáček Mochovské zeleniny Mrkev mražená
trochu trochu květáku Květák čerstvý
1 1 lahůdková cibule Cibulka jarní nať čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 hrsti 2 hrsti ovesných vloček Vločky ovesné
2 hrsti 2 hrsti nakrájených hub Hřib čerstvý
1-2 kostky 1-2 kostky droždí Droždí pekařské lisované 63 g
libeček Libeček čerstvý
zeleninový bujón Bujón zeleninový
pažitka Pažitka čerstvá
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.