Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramboráčky, zelí a uzené maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 273 kJ /
1 499 kcal
Bílkoviny55,18 g
– z toho živočišné bílkoviny19,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,27 g
Tuky19,74 g
– nasycené4,92 g
– nenasycené8,82 g
–– mononenasycené6,14 g
–– polynenasycené2,68 g
––– omega 30,28 g
Vláknina29,03 g
Cholesterol 523 mg
Sodík 295 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy262,03 g
– cukry20,17 g
––– laktóza3,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
5 lžic 5 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 75 ml
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
4 stroužky 4 stroužky česneku (i více) Česnek čerstvý 28 g
300 g 300 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 300 g
200 g 200 g uzeného masa Vepřová plec uzená 200 g
sádlo (nebo olej) na smažení Sádlo vepřové
majoránka Majoránka sušená
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.