Nutriční hodnoty (Bramboráčky, zelí a uzené maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 273 kJ / 1 499 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,91 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,27 g |
| Tuky | 19,74 g |
| – nasycené | 4,92 g |
| – nenasycené | 8,82 g |
| –– mononenasycené | 6,14 g |
| –– polynenasycené | 2,68 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 29,03 g |
| Cholesterol | 523 mg |
| Sodík | 295 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 262,03 g |
| – cukry | 20,17 g |
| ––– laktóza | 3,68 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 5 lžic 5 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
| 120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku (i více) | Česnek čerstvý | 28 g |
| 300 g 300 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
| 200 g 200 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 200 g |
| sádlo (nebo olej) na smažení | Sádlo vepřové | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |