Nutriční hodnoty (Ledvinky na hříbkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 132 kJ / 32 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,49 g |
| Tuky | 1,08 g |
| – nasycené | 0,66 g |
| – nenasycené | 0,39 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,29 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,12 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 171 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 3,83 g |
| – cukry | 2,12 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 ledvinky | Ledviny vepřové | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1/3 1/3 pórku (bílou i zelenou část) | Pórek čerstvý | |
| miska miska nakrájených hříbků | Hřib čerstvý | |
| 1/2 kostky 1/2 kostky masoxu | Bujón hovězí | 5 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| kmín | Kmín | |
| čerstvý rozdrcený pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |