Nutriční hodnoty (Krabí salát II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 120 kJ / 746 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,40 g |
| Tuky | 13,80 g |
| – nasycené | 1,17 g |
| – nenasycené | 10,47 g |
| –– mononenasycené | 5,13 g |
| –– polynenasycené | 5,34 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 16,30 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 4,59 g |
| Sůl | 10,40 g |
| Sacharidy | 104,20 g |
| – cukry | 18,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g krabích tyčinek | Krabí tyčinky | 500 g |
| 200 g 200 g celeru | Celer bulva čerstvá | 200 g |
| 100 g 100 g kompotovaného ananasu | Ananas zavařený | 100 g |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 majonéza (250 ml) | Majonéza | |
| vegeta | Kořenící směs sypká | |
| kolečka kolečka pórku | Pórek čerstvý | |
| kapii | Paprika červená čerstvá | |
| cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
| plátek plátek šunky | Šunka vepřová vařená |