Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký zelný salát s vejci a sardelovými očky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 288 kJ /
1 742 kcal
Bílkoviny85,12 g
– z toho živočišné bílkoviny36,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,60 g
Tuky82,74 g
– nasycené27,08 g
– nenasycené43,18 g
–– mononenasycené23,20 g
–– polynenasycené19,98 g
––– omega 30,64 g
Vláknina78,00 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 1,14 g
Sůl1,52 g
Sacharidy125,20 g
– cukry74,25 g
––– laktóza2,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hlávka 1 hlávka čínského zelí Zelí čínské čerstvé 3000 g
1 1 mladý pórek Pórek čerstvý
2 konzervy 2 konzervy sardelových oček Ančovičky v oleji
4 4 vejce uvařená natvrdo Vejce slepičí 280 g
4 lžíce 4 lžíce provensálské hořčice Hořčice plnotučná
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
3 lžíce 3 lžíce smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 75 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.