Nutriční hodnoty (Křehký zelný salát s vejci a sardelovými očky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 288 kJ / 1 742 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,52 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 48,60 g |
| Tuky | 82,74 g |
| – nasycené | 27,08 g |
| – nenasycené | 43,18 g |
| –– mononenasycené | 23,20 g |
| –– polynenasycené | 19,98 g |
| ––– omega 3 | 0,64 g |
| Vláknina | 78,00 g |
| Cholesterol | 1,15 g |
| Sodík | 1,14 g |
| Sůl | 1,52 g |
| Sacharidy | 125,20 g |
| – cukry | 74,25 g |
| ––– laktóza | 2,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hlávka 1 hlávka čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | 3000 g |
| 1 1 mladý pórek | Pórek čerstvý | |
| 2 konzervy 2 konzervy sardelových oček | Ančovičky v oleji | |
| 4 4 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 lžíce 4 lžíce provensálské hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| 3 lžíce 3 lžíce smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 75 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| ocet | Ocet lihový |