Nutriční hodnoty (Křehký zelný salát s vejci a sardelovými očky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 288 kJ / 1 742 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,60 g |
Tuky | 82,74 g |
– nasycené | 27,08 g |
– nenasycené | 43,18 g |
–– mononenasycené | 23,20 g |
–– polynenasycené | 19,98 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 78,00 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 1,52 g |
Sacharidy | 125,20 g |
– cukry | 74,25 g |
––– laktóza | 2,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hlávka 1 hlávka čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | 3000 g |
1 1 mladý pórek | Pórek čerstvý | |
2 konzervy 2 konzervy sardelových oček | Ančovičky v oleji | |
4 4 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
4 lžíce 4 lžíce provensálské hořčice | Hořčice plnotučná | |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 75 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
ocet | Ocet lihový |